+31 (6) 28 33 55 54 info@petcomforthus.nl

Wie zijn wij?

Mijn naam is Marthe Hopstaken. Ik heb al een paar jaar voor PETcomfort gewerkt en sinds 1 november 2021 ben ik verantwoordelijk voor PETcomfort HUS.

Ik ben opgegroeid in Naarden met vier Vizsla’s om mij heen. Ik woon sinds 2015 in Utrecht waar ik mijn plek heb gevonden. Ik heb dierverzorging management gestudeerd aan het Groenhorst College en heb eigenlijk bijna altijd alleen maar met honden gewerkt. Verder ben ik enorm geïnteresseerd in de gedragsrelatie tussen mens en dier, tot elkaar, maar ook met elkaar. Je kan zeggen dat mijn interesse bij het gedrag van honden ligt en dat ik mij daar altijd in blijf verdiepen.

In de tijd van corona ben ik thuis een hondendagopvang begonnen. Het was altijd gezellig bij mij over de vloer. Ik kreeg alleen maar lovende reacties. Zo leuk om te horen dat honden net zo gek op jou zijn als jij op hen. Ik sta klaar voor jouw hond alsof het mijn eigen hond is. Ik sta voor kwaliteit, en als u suggesties hebt voor verbeteringen dan hoor ik dat graag.

Opleidingen

 • Dierverzorging MBO Groenhorst College Barneveld
 • Kynologie module A: Ethologie hond
 • Kynologie module B1: Kynologisch instructeur
 • Kynologie module B2: Gevorderd kynologisch instructeur

  Professionele service

  Al onze collega’s zijn gespecialiseerd in hondenverzorging en uw hond is bij ons in goed handen.

  Goede ervaringen

  De vele lovende ervaringen van baasjes die u voor gingen, laten zien dat u op ons kunt rekenen!

  Ervaren team

  Mede omdat PETcomfort HUS is voortgekomen uit een dierenkliniek, treft u bij ons een ervaren team, bestaande uit voornamelijk studenten diergeneeskunde.

  Wat zeggen mensen over PET comfort HUS?

  “Sinds een paar maanden gaat onze lieve en dolenthousiaste hond met veel plezier mee met de hondenuitlaatservice. Dit tot onze grote tevredenheid. Ook de extra moeite om onze oude teckel zo af en toe even uit te laten, doen de dames graag. En last minute valt er altijd iets te regelen. Chapeau!”

  “Onze twee honden zijn altijd blij (en voldaan/moe) als ze met PETcomfort meegeweest zijn op dinsdag. En je kunt altijd bellen als je een extra uitlaat wilt plannen. Dan zijn ze flexibel.”

  “Wij maken al sinds onze hond een pup was (is nu bijna 8) gebruik van de uitlaatdiensten van Petcomfort en dat bevalt ons uitermate goed, en nog belangrijker onze hond staat altijd blij bij de voordeur om weer mee te gaan wandelen.”