+31 (6) 28 33 55 54 info@petcomforthus.nl

Dienstverlening en Prijzen

Hondengedragstherapie

Er zijn helaas best wat mensen die problemen ervaren met het gedrag van hun hond of zich zorgen maken over bepaalde zaken, bijvoorbeeld: Trekken aan de lijn, opspringen tegen mensen, niet luisteren, angst/agressie naar mensen, schrooien/eten stelen, opdringerig gedrag, niet luisteren etcetera.

Herkent u zich hierin? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen per mail of per telefoon, dan plannen we een thuisbezoek in.

Door de (thuis) situatie goed in kaart te brengen en het aanbieden van praktische handvatten, probeer ik de relatie tussen hond en mens en/of honden onderling op een positieve manier te beïnvloeden.

Intake/Basispakket

Prijs: €99,-

  • Thuisbezoek, gesprek & observatie van ongeveer 1,5 uur;
  • Praktische adviezen en oefeningen ter plekke laten zien en de gezinsleden helpen en leren deze oefeningen zelf uit te voeren;
  • Vastellen van de duur en het aantal uren dat gemoeid zullen zijn met de therapie;
  • Per app kunnen korte vragen naderhand worden gesteld.

Vervolguren

Na het intakegesprek zullen voor de vervolguren €59,- per uur in rekening worden gebracht. Buiten Utrecht zullen in nader overleg reiskosten in rekening worden gebracht.

Hondenoppas

Ook in de vakantie

Naast gedragstherapie bied ik ook de mogelijkheid van hondenoppas aan in mijn fijne huis. Ik vind het belangrijk om een huiselijke opvang te kunnen bieden voor de honden, zodat ze niet naar een kennel hoeven.

Tot de rassen die ik als oppas heb vallen onder meer: Cane Corso, Labrador, Vizsla, Cocker Spaniël, West Highland White terriër en een middelgrote kruising.

Oftewel ik vind alle honden leuk en alle honden zijn welkom!

De prijs bedraagt 40 euro per dag inclusief veelvuldig uitlaten door mijn eigen hondenuitlaatservice, en een heerlijke overnachting. En uiteraard heel veel knuffels Ook houd ik jullie gedurende de dag op de hoogte met foto’s!

Tarieven

Tarieven per hond en per wandeling per 1 november 2022. Betaling vindt maandelijks achteraf plaats via automatische incasso.

Prijs

€ 22,75

€ 21,75

€ 20,25

€ 18,25 (per hond)

Wandelingen

per wandeling, bij 0-7 wandelingen per maand

per wandeling, bij 8-11 wandelingen per maand

per wandeling, vanaf 12 wandelingen per maand

2 honden per adres per wandeling

Meld uw hond direct aan!